INITIERE IN NUMEROLOGIA NUMELUI


Numele pe care il primim nu este o intamplare, acesta ne contureaza personalitatea si, intr-o oarecare masura, ne prezice si ne influenteaza drumul in viata. Viitorii parinti ar trebui sa ia in calcul acest aspect atunci cand aleg un nume pentru nou-nascutii lor.

Valoarea numerologica a numelui se calculeaza simplu, dupa exemplul care urmeaza, iar apoi se ia valoarea fiecarei litere din tabelul de mai jos:

Exemplu: Raluca= 9 (R) + 1 (A) + 3 (L) + 3 (U) + 3 (C) + 1 (A)= 20; 2+0= 2; Numarul este 2.

123456789
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ

Numarul 1- Lider

Persoana care are acest nume are capacitati de lider, curaj si energie ca sa reuseasca orice isi doreste in viata. Va deveni o figura puternica, pentru ca stie sa se impuna in fata celorlalti si sa-i influenteze. Ambitia ii propulseaza pe culmi inalte, insa daca lucrurile nu ies asa cum isi doreste, acest individ poate forta nota pierzandu-si astfel multi sustinatori. Printre defecte se evidentiaza cel mai mult incapatanarea si egoismul, iar atractia lor pentru extreme ii duce la agresivitate si individualism.

Numarul 2- Prieten de incredere

Numarul 2 este codul blandetii, prieteniei, farmecului, al omului inconjurat de prieteni si de simpatia lor. Aceasta persoana depinde mult de mediu in care locuieste si de oamenii care o inconjoara. In general este o fire emotiva si are nevoie de atentie de la cei din jur. In relatii este constanta, trandra si sentimentala, si stie sa pastreze armonia. Defectele sunt pesimismul si timiditatea, iar de aici se naste nesiguranta si inconstanta in ceea ce face.

Numarul 3- Optimist incurabil

Numarul firilor artistice, cu inclinatie spre comunicare, imaginatie, optimism. Pofta de viata pe care o au acesti oameni se transmite celorlalti, si asta ii propulseaza spre lumea showbiz-ului. De obicei se simt atrasi de arta dar s-ar putea descurca la fel de bine in orice domeniu isi propun, doar sa fie inconjurati de cat mai multi oameni. Aceasta fire sociabila si iubitoare tinda sa devina lenesa si superficiala, iar neseriozitatea ii poate aduce cateodata neplaceri.

Numarul 4- Realist

Acest numar apartine unei persoane cu picioarele pe pamant, care stie ca pentru a obtine ceva trebuie sa munceasca mult. I se potriveste orice meserie unde isi poate demonstra perseverenta, atentia la detalii, de obicei domenii tehnice. Multi dintre constructori, ingineri, medici au acest numar al numelui. Fire exigenta, isi alege prietenii cu multa atentie si se inconjoara doar de cei care se ridica la nivelul asteptarilor.

Numarul 5- Copil Minune

Purtatorul acestui nume a fost adus pe lume cu un scop important, pentru ca are puterea de a schimba ceva. Este „iesit din comun” pentru ca are puterea de a-i influenta pe ceillalti si se afla intotdeauna in centrul atentiei. Puterea de analiza si inteligenta il ajuta sa se descurce in orice situatie, cu conditia sa nu ramana agatat de trecut. In acest caz, va repeta unele greseli la nesfarsit. Defectul cel mai mare este lipsa de concentrare, care duce la plictiseala si nerespectarea unor angajamenteNumarul 6- Familist

Este persoana care se sacrifica si se daruieste pentru ceilalti, ca sa le fie lor bine. Isi doreste echilibru, pace si liniste si mai ales o familie unita, si este cea care ii tine pe toti impreuna. Are o fire iubitoare, generoasa si prietenoasa, din acest motiv de obicei lucreaza ca sa ajute comunitatea, desi are puternice inclinatii artistice. Din cauza ca vrea sa ajute, de multe ori se implica prea mult in viata celor apropiati si asta ii deranjeaza.

Numarul 7- Filozof

Numele celor care petrec mult timp analizand lumea si pe sine insasi. Au o inclinatie naturala spre filozofie, misticism si o fire in general misterioasa. Este unul din putinii oameni care pot studia si intelege fenomenele dificile. Nu-si arata emotiile, considerandu-se rationali si calculati, insa astfel isi tin prietenii la distanta. La un moment dat, risca sa nu mai fie interesat de viata reala, sa traiasca doar in mintea sa, in ritmul sau.

Numarul 8- Carierist

Aceasta persoana are un drum ascendent, isi doreste sa creasca in ierarhia profesionala si este in stare de orice pentru ca sa reuseasca- si chiar reuseste. Are succes in deosebi in functia de manager sau alta functie de conducere, stie sa faca bani si sa-i administreze. Cea mai mare calitate este aptitudinea de a-i intui pe ceilalti, asta ii ajuta foarte mult. Atunci cand devine prea ambitioasa, aceasta persoana poate fi materialista si chiar sa uite de prieteni si de rude, pentru acest aspect.

Numarul 9- Sentimental

Numarul 9 apartine persoanei pentru care sentimentul vine inaintea gandirii rationale, are multe de daruit si se dedica oamenilor ce il inconjoara. Ii plac inceputurile, proiectele noi si descoperirile, iar astfel i se deschide in fata un drum profesional cu multe perspective. Din pacate, nu intotdeauna are rabdarea si perseverenta sa le duca pana la capat. Egoismul ii va aduce neplaceri. Viata acestei persoane nu va fi usoara, dar in schimb foarte interesanta.

0 Response to "INITIERE IN NUMEROLOGIA NUMELUI"

Trimiteți un comentariu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme