2012 - "ALTA DIMENSIUNE"


Cu totii ne intrebam de ce lucrurile se intampla asa de repede. Motivul pentru care ne punem aceasta intrebare este ca suntem in pragul celei de a 4-a dimensiune.

Credinta Mayasilor este ca noi traim viata in cicluri, si lumea pe care o stim noi astazi trebuie sa aiba un sfarsit, pentru ca ne apropiem de cilcul de 5000 de ani, care trebuie inlocuit cu unul nou.

Se supne ca o parte din acest proces cauzeaza accelerarea si micsorarea timpului pe care noi o simtim in prezent. Acest lucru va continua sa sa se accentueze treptat pana in 2012, atunci cand intram in a 4-a dimensiune.

Expertii spun ca unele parti ale ADN-ului nostru se vor activa ca parte a schimbarii ce va avea loc in corpul si esenta noastra. Altii sustin ca rezultatul aceste schimbari va fi imbunatatirea nostra pe plan spiritual, mental si fizic.

Ei spun ca anumite parti ale ADN-ului nostru pot fi activate la un anumit nivel sau frecventa deoarece acesta este capabil sa emita vibratii catre univers exact in momentul respectiv, lucru care se intampla in subconstientul nostru, fara a ne da seama si care sa ne influenteze viata. Lucruri pe care le luam de-a gata vor deveni dintr-o data importante, iar abilitati care erau inactive vor deveni dintr-o data recunoscute si percepute de fiecare dintre noi.

Anumiti oameni vor putea dintr-o data sa-si manifeste abilitatiile telekinetice si de vindecare, iar alti oameni vor putea comunica folosindu-si doar gandurile, fara a fi nevoiti sa vorbeasca. O parte a acestui proces este adaugarea de noi centre nervoase creierelor nostre pentru a ne face mai inteligenti.

Majoritatea oamenilor nu cred aceste lucruri sau sunt unii care sunt total impotriva acceptarii lor. Dar aceste lucruri fac parte din procesul de educare si dezvoltare a creierului uman.

1 Response to "2012 - "ALTA DIMENSIUNE""

  1. Anonim says:

    chiar daca nu vrem sa recunoastem, sunt printre noi persoane care au deja unele dintra aceste abilitati.

Trimiteți un comentariu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme